Zanimljivosti

Jeste li vi jedan od milijun modnih frikova koji pomno prate modu s crvenih tepiha? Nažalost, te haljine holivudske elite nikada nećete odjenuti na svoje neslavno tijelo, ali zato postoji nada za vašeg kućnog ljubimca.

psi-nose-haljine-sa-oskara3.jpg

Čipku i svilu, koju su odjenule zvijezde poput Reese Winterspoon i Penelope Cruz, možete vidjeti na Fidi. 

Marka Little Lily lansirala je kolekciju za čovjekovog najboljeg prijatelja, a koja je inspirirana crvenim tepihom poznate dodjele nagrada Oscar. Dizajnerica Lara Alameddine i Daniel Dubiecki, njen suprug i poslovni partner, lansirali su lifestyle marku za pse čije je središte u Tinseltownu. Godinama su izrađivali haljine u holivudskom stilu za pse i time ujedinili svijet filma i kućnih ljubimaca. 

psi-nose-haljine-sa-oskara2.jpg

Daniel je producent nominiranog filma ''Juno'', a Lara dizajnira outfit za pse koji glume u filmskoj industriji. Sjećate li se čivave koju pod rukom nosi Elle Wood u ''Plavuši s Harwarda''? Nosila je Little Lily dizajn.

Oskarovska kolekcija iz 2007. uključuje Marchesinu haljinu u grčkom stilu koju je nosila Jennifer Lopez. Tu je i drugi komad koji je inspiriran avangardnošću Balenciage, a kojega je nosila Nicole Kidman. Cijene haljina kreću se oko 150 dolara.

 ODJEĆOM DO USPJEHA

 Kao i u ljudskom svijetu, odjeća najatraktivnije stoji malim mršavicama pa ovu ekskluzivnu kolekciju mogu odjenuti psi nižeg rasta poput: terijera, maltezera, pudle ili francuskog buldoga.

psi-nose-haljine-sa-oskara.jpg

- Nije lako presvući psa u glamur. Tu su i neki izazovi. Oni nemaju ramena. Sve što se stavi na struk izgleda dobro jer razdvaja njihov torzo, a sve što je napuhano ne izgleda dobro jer su maleni - otkriva Alameddine.

Kao primjer navodi psa terijera koja se zove Lily, a ujedno je i zaštitno lice marke.

- Lily vjeruje da je moda život i ima odjeću o kojoj se može samo sanjati: 300 outfita od majica do svečanih kombinacija. Ali, kao i svaka žena, Lily ima nekoliko tjelesnih mana. Ona je malo deblja. Što znači, kada dođe sezona bikinija ona se sakrije - rekla je dizajnerica Lara.

(Javno)