Zanimljivosti

Prošlo je vrijeme jednostavnih plastičnih posuda i košara, sve češće se mogu vidjeti kućni ljubimci koji imaju pravi kraljevski tretman, od dizajnerskih posuda, uzica, pokrivala i igračaka.

trendi-psi5.jpg

Reciklirana kost i lopta napravljene su od ostataka gumenih igrački, a s obzirom na čvrstoću gume, vaš pas će se zasigurno dobro zabavljati prilikom natjeravanja lopte i žvakanja ove kosti.

trendi-psi4.jpg

Tko kaže da je namještaj samo za ljude! Psi također mogu uživati u udobnom i dizajnerski oblikovanom krevetu. Tvrtka Fat Boy predlaže Doggy Boy, udoban madrac za pse koji se može kupiti u dvjema veličinama kako bi uživali i mali i veliki. 

trendi-psi3.jpg

 Ukoliko želite svom kućnom ljubimcu servirati hranu u dizajnerskoj posudici, Holden designs ima pravo rješenje za vas. Kada malo bolje promotrite dizajn, on vas može asocirati na lik iz crtića, dva velika oka, velika usta i dva zuba koja strše. Neozbiljna posuda za vašeg veselog kućnog ljubimca.

trendi-psi2.jpg

 Praktično rješenje za pasje vrućine je ova prijenosna posuda s bocom vode koju možete staviti oko struka ili na rame te na taj način pružiti potrebno osvježenje svom ljubimcu kada je god to potrebno.

trendi-psi.jpg